Vanaf 2023 zullen onze twee bekende merknamen Veranclassic en Poolhouse Plaza overvleugeld worden door een nieuwe naam en zullen wij naar buiten komen als Ostyn Home & Outdoor Extensions. Een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuw tijdperk én een nieuwe site ostyn.be

Blog

21-03-2022 - Evenementen

Bezoek ons op 25 en 26 maart aan het Kasteel van Ordingen

Droomt u nog steeds van een exclusieve poolhouse volledig op uw maat en zou u graag wat extra inspiratie opdoen of een gratis offerte voor uw exclusieve bijgebouw ontvangen? Kom dan op vrijdag 25 of zaterdag 26 maart naar de prachtige omgeving van het Kasteel van Ordingen te Sint-Truiden waar wij, Veranclassic en Poolhouse Plaza, exclusieve partners zijn van een inspiratie evenement dat georganiseerd wordt door Trespa.

Dit unieke evenement gaat door op vrijdag 25 en zaterdag 26/03 van 10u tot 18u aan het Kasteel van Ordingen, Ordingen-Dorp 50 te Sint-Truiden. De toegang is volledig gratis en vrijblijvend. Wilt u toch een afspraak vastleggen met onze projectadviseurs? Vul dan een online formulier in via deze link!

Kom langs en win 30m² Trespa bekleding!

Als u tijdens dit evenement een poolhouseproject vastlegt bij ons, maakt u kans om 30m² aan Trespa bekleding te winnen! Het ideale moment dus om eens langs te komen en uw project te bespreken met onze adviseurs. Wij kijken alvast uit naar uw komst! Zou u graag een afspraak maken? Klik dan hier!

Naast de mogelijkheid om uw poolhouseproject te bespreken met één van onze projectadviseurs, kan u nog aan diverse andere activiteiten deelnemen. Hieronder een kort overzichtje! 

Bezoek het Kasteel van Ordingen

Breng een bezoek aan het prachtige Kasteel van Ordingen wiens geschiedenis teruggaat tot het jaar 1040. Recent werd dit kasteel helemaal gerenoveerd en omgevormd tot een hotel-restaurant. Dit event is dus het ideale moment om dit bouwwerk eens te ontdekken!

Wijnproeverij Gloire de Duras

Kom langs en maak kennis met de heerlijke Belgische wijnen die gemaakt worden door het familiebedrijf Gloire de Duras, een wijndomein gelegen in Wilderen in het hartje van Haspengouw. Wilt u deze Belgische wijnen eens gratis proeven? Kom dan zeker langs!

Ontmoet het Plantur-Pura wielerteam

Aangezien Trespa sponsor is van het wielerteam Plantur-Pura, kan u de dames van deze ploeg ook eens in levende lijve ontmoeten. Wilt u de streek zelf ontdekken? Neem dan uw eigen fiets mee of vraag een e-bike ter plaatse en maak een fietsritje!

Evenementen