Vanaf 2023 zullen onze twee bekende merknamen Veranclassic en Poolhouse Plaza overvleugeld worden door een nieuwe naam en zullen wij naar buiten komen als Ostyn Home & Outdoor Extensions. Een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuw tijdperk én een nieuwe site ostyn.be

Blog

30-08-2021 - Evenementen

Bezoek onze Veranclassic On Fire Opendeurdagen op 24, 25 & 26 september!

Aangezien we afgelopen zomer in onze regio niet echt de zomerse warmte gekregen hebben waarop we gehoopt hadden, vonden wij het hoog tijd om de weergoden een handje toe te steken om de warmte tot bij u te brengen en uw zomer toch nog eventjes te verlengen

Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september 2021 steken wij dan ook het vuur aan de lont en zetten wij onze showroom in vuur en vlam voor onze “Veranclassic on Fireopendeurdagen.  

Verlangt u vurig naar een nieuwe poolhouse, carport, woonuitbreiding, garage, terrasoverkapping of tuinconstructie? Dan maken wij u graag warm voor onze opendeurdagen waar u naast een warme ontvangst van ons team ook zal kunnen genieten van een vurige sfeer, vlammende acties, gloeiende prijzen en verrukkelijke warme versnaperingen.

Kom gerust vrijblijvend en zonder afspraak langs op vrijdag 24 september van 13u30 tot 18u30, op zaterdag 25 september van 9u30 tot 18u30 en op zondag 26 september van 14u tot 18u30! Zou u liefst op een vast tijdstip passeren & onmiddellijk persoonlijk advies krijgen van één van onze projectadviseurs? Maak dan een voorafgaande afspraak via deze link

Zou u graag ontdekken welke vurige prijzen wij aanbieden tijdens onze opendeurdagen? Bekijk dan het handige overzicht en via deze link

 

Maak kans op een BBQ ter waarde van 1.395 €! 

Wilt u uw vrijheid in of rond uw woning uitbreiden of extra ruimte creëren aan of bij uw huis? Dan hebben wij bij Veranclassic verschillende ijzers in het vuur om u te helpen! 

Wilt u meer informatie of een gratis offerte voor een moderne carport, een strakke poolhouse, een prachtige terrasoverkapping, een lichtrijke woonuitbreiding of een praktisch tuinhuis? Kom dan zeker eens langs tijdens onze “Veranclassic on Fire” opendeurdagen want tijdens deze vurige driedaagse geniet u niet enkel van vlammende kortingsacties op onze buiten- & tuinconstructies maar ontvangt u gegarandeerd één of meerdere vurige prijzen als u een project vastlegt. Van warm fleecedekentjes tot handige tafelbarbecues, van gezellige vuurschalen tot design terrasverwarmers, kom langs op onze “Veranclassic on Fire” opendeurdagen en ontdek welke prijzen u meer naar huis krijgt! 

Als u daarenboven een project vastlegt tijdens onze “Veranclassic on Fire” opendeurdagen, maakt u ook kans om naar huis te gaan met een prachtige White Fire barbecue ter waarde van 1.395 €! Wij verloten immers één zo'n fantastische terrashaard waarop u ook kan barbecueën onder alle personen die tijdens onze "Veranclassic on Fire" driedaagse een project vastgelegd hebben met ons! 

Wilt u een handig overzicht van onze vurige acties? Klik dan hier!

 

Kom vrijblijvend langs of maak nu al een afspraak!  

Wenst u uw woning of uw buitenruimte uit te breiden met een tuinconstructie, carport, poolhouse of woonuitbreiding? Kom dan vrijblijvend en zonder afspraak langs tijdens ons opendeurweekend! Wilt u liefst een vast tijdstip vastleggen en onmiddellijk genieten van persoonlijk advies? Maak dan hier een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs die u met raad & daad zullen bijstaan bij de creatie van uw droomproject en geniet van onze vurige acties op ons volledige gamma aan buitenconstructies, woonuitbreidingen en poolhouses. 

Zou u graag een vrijblijvende afspraak vastleggen om uw project te bespreken en een gratis prijsvoorstel te ontvangen tijdens onze Veranclassic on Fire opendeurdagen? Klik dan op de onderstaande link, vul het formulier in & wij nemen spoedig contact met u op om uw afspraak te bevestigen!  

 

Evenementen