Vanaf 2023 zullen onze twee bekende merknamen Veranclassic en Poolhouse Plaza overvleugeld worden door een nieuwe naam en zullen wij naar buiten komen als Ostyn Home & Outdoor Extensions. Een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuw tijdperk én een nieuwe site ostyn.be

Blog

01-06-2022 - Evenementen

Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 18 en 19 juni

Bent u op zoek naar een tuinhuis, poolhouse, woonuitbreiding, terrasoverkapping, tuinkamer, verandacarport of garage volledig op uw maat? Kom dan vrijblijvend inspiratie opdoen voor uw project op zaterdag 18 juni en zondag 19 juni tijdens onze opendeurdagen!
 

Geniet van zomerse condities en win een weekend aan zee! 

Omdat de zomer voor de deur staat, hebben we onze opendeurdagen omgedoopt tot een Summer Kickoff opendeurweekend waarbij wij onze showroom volledig onderdompelen in een zomerse sfeer! Naast een zomers kader, kan u tijdens onze opendeurdagen genieten van zomerse condities op ons totale gamma aan buitenconstructies, poolhouses en woonuitbreidingen. Bij elke project die u op 18 of 19 juni vastlegt bij ons, krijgt u ook niet alleen een zomers cadeau maar maakt u ook kans op een ontspannend weekendje aan de zee voor twee personen! Uit alle kopende klanten zal er immers een gelukkige winnaar geloot worden! Genoeg redenen dus om eens af te komen tijdens ons Summer Kickoff weekend! 
 

Praktisch 

Ons Summer Kickoff opendeurweekend gaat door op zaterdag 18 juni van 9u tot 18u30 en op zondag 19 juni van 14u tot 18u30 in onze showroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs. In onze overdekte belevingsshowroom kan u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen zoals poolhouses, tuinhuizen, carports, pergola's en woonuitbreidingen. Onze showroom is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over een ruime gratis parking. Meer informatie over onze showroom vindt u via deze link
 

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak 

Onze Summer Kickoff opendeurdagen zijn gratis en vrij toegankelijk voor iedereen. U hoeft dus zeker geen voorafgaande afspraak te maken voor meer informatie te krijgen of een gratis offerte te ontvangen voor uw droomproject. Wenst u liefst niet te wachten en graag onmiddellijk geholpen worden door één van onze projectadviseurs? Dan kan u tot en met vrijdag 17 juni 2022 een afspraak vastleggen door het Google Formulier in te vullen dat u terugvindt via deze link of door te klikken op de onderstaande button.   

 

Evenementen