Vanaf 2023 zullen onze twee bekende merknamen Veranclassic en Poolhouse Plaza overvleugeld worden door een nieuwe naam en zullen wij naar buiten komen als Ostyn Home & Outdoor Extensions. Een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuw tijdperk én een nieuwe site ostyn.be

Blog

21-12-2022 - Nieuws

Gesloten tijdens de eindejaarsperiode

Na een druk en bewogen jaar waarin we de droomprojecten van vele gezinnen gerealiseerd hebben en waarin we van vele nieuwe klanten ook het vertrouwen kregen om hun project te verwezenlijken in 2023, gaan wij nu even tussenuit om onze batterijen terug op te laden en met onze vrienden en familie de eindejaarsfeesten te vieren. 

Onze showroom, onze kantoren en ons atelier zal dan ook volledig gesloten en niet telefonisch bereikbaar zijn vanaf vrijdag 23 december 2022 tot en met maandag 2 januari 2023. Vanaf dinsdag 3 januari zijn wij terug op post!  

Heeft u een vraag, stuur dan een mailtje naar info@veranclassic.be en wij zullen uw mailtje zo snel mogelijk behandelen van zodra wij terug op post zijn! 

Wij wensen u ondertussen een fantastisch en sfeervol eindejaar toe, een vrolijk kerstfeest en een gelukkig en gezond nieuwjaar

Met sfeervolle eindejaarsgroeten,

Het Veranclassic team 

Nieuws