Vanaf 2023 zullen onze twee bekende merknamen Veranclassic en Poolhouse Plaza overvleugeld worden door een nieuwe naam en zullen wij naar buiten komen als Ostyn Home & Outdoor Extensions. Een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuw tijdperk én een nieuwe site ostyn.be

Blog

05-09-2022 - Evenementen

Herfstopendeurweekend op 24 en 25 september

Op 24 en 25 september vieren wij de komst van de herfst en organiseren wij ons FestiFall opendeurweekend! Voor de gelegenheid dompelen wij onze showroom te Dottenijs onder in een gezellige herfstsfeer en kan u tijdens deze tweedaagse genieten van uitzonderlijke & tijdelijke herfstcondities en -acties op ons totale gamma van buitenconstructies en woonuitbreidingen. Kom vrijblijvend langs of maak nu al een afspraak via dit online formulier
 

Geniet van uitzonderlijke herfstcondities

Bent u op zoek naar een carport om uw wagen te beschermen tegen het herfstweer, een tuinhuis met overkapping waaronder u kan genieten van de herfstpracht van uw tuin, een woonuitbreiding met veel lichtinval zodat u tijdens de kortere dagen toch kan genieten van elke zonnestraal of een afgesloten poolhouse waarin u uw vrienden en familie kan ontvangen, beschut achter de glaswanden en verwarmd door de ingebouwde heatstrips? Kom dan op zaterdag 24 september en op zondag 25 september zeker langs naar onze FestiFall opendeurdagen want tijdens deze tweedaagse hullen wij onze showroom niet alleen in een gezellige herfstsfeer maar kan u ook genieten van uitzonderlijke herfstcondities op ons totale gamma van tuinhuizen, carports, garages, poolhouses, tuinkamers, woonuitbreidingen, terrasoverkappingen en veranda's.
 

Ontvang tal van extra's en maak kans op een bladblazer

Als u tijdens ons FestiFall opendeurweekend een project vastlegt bij ons, geniet u daarenboven niet alleen van tijdelijke kortingen maar ontvangt u ook één of meerdere extraatjes zoals spots, verwarmingselementen of andere productgerelateerde artikelen bij uw project. Als u daarenboven op 24 of 25 september een project bij ons vastlegt, maakt u ook kans op een handige bladblazer zodat u alle herfstblaadjes snel & gemakkelijk kan wegblazen van uw terras of in uw tuin! 

 

Kom vrijblijvend langs of maak nu al een afspraak

Wilt u graag wat meer informatie over uw project of een gratis offerte ontvangen? Kom dan vrijblijvend langs op zaterdag 24 september van 9u30 tot 18u30 of op zondag 25 september van 14u tot 18u30. Aangezien wij op voorhand niet kunnen inschatten hoe druk het zal zijn, is het soms gemakkelijk als u op voorhand al een afspraak maakt met één van onze projectadviseurs. Zo hoeft u zeker niet te wachten en kunnen zij u onmiddellijk te woord staan. Een afspraak maken is volledig vrijblijvend en kan door dit online formulier in te vullen. U kan een afspraak vastleggen tot en met vrijdag 23 september. Wij kijken nu al uit naar uw komst!  

 

 

 

Evenementen