Zou u tijdens de zomermaanden juli en augustus graag uw buitenproject vrijblijvend met ons bespreken of een gratis offerte ontvangen voor uw woonuitbreiding? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor u want onze showroom blijft de ganse zomer open

Blog

23-02-2022 - Evenementen

Kom langs tijdens de Bouwroute op 12 en 13 maart

Bent u op zoek naar een tuinconstructie, poolhouse, woonuitbreiding, carport, terrasoverkapping of garage op uw maat en volgens uw wensen? Stip dan alvast zaterdag 12 maart en zondag 13 maart aan in uw agenda want dan doen wij mee met de Bouwroute, een gezamenlijk opendeurweekend voor bouwbedrijven dat georganiseerd wordt door de Bouwunie! 

Geniet van vervroegde lentecondities op ons gamma

Tijdens dit opendeurweekend kan u vrijblijvend langskomen naar onze showroom te Dottenijs waarom u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties kan bewonderen en inspiratie opdoen voor uw buitenproject of woonuitbreiding. Onze projectadviseurs zullen klaarstaan om u advies te geven, een 3D-ontwerp te maken van uw droomproject en u een gratis offerte te bezorgen. U kan tijdens dit weekend ook genieten van vervroegde lentecondities op ons totale assortiment aan tuinconstructies, woonuitbreidingen en poolhouses

Kom vrijblijvend langs of leg nu al een afspraak vast 

Wilt u inspiratie komen opdoen voor uw droomproject, meer informatie inwinnen of een gratis offerte ontvangen? Kom dan op 12 en 13 maart vrijblijvend langs in onze showroom. Wilt u graag zeker zijn dat één van onze projectadviseurs u onmiddellijk kan te woord staan? Leg dan voor vrijdag 11 maart 2022 al een afspraak vast door ons een mailtje te sturen naar info@veranclassic.be met uw gegevens (naam, adres, stad, land, telefoon), het project waarover u ons wenst te spreken en de gewenste dag of uur waarop u graag zou langskomen. 

Praktisch info

Bouwroute gaat door op zaterdag 12 maart van 9u30 tot 18u30 en zondag 13 maart van 14u tot 18u30 in onze showroom in de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs (op 10 minuutjes van Kortrijk). De toegang is gratis. Een voorafgaande afspraak is niet noodzakelijk maar indien u wenst dat er u onmiddellijk iemand te woord staat, kan u reeds voor 11 maart 2022 een afspraak vastleggen door ons een mailtje te sturen naar info@veranclassic.be met uw gegevens (naam, adres, stad, land, telefoon), het project waarover u ons wenst te spreken en de gewenste dag of uur waarop u graag zou langskomen.

Meer informatie over de bouwroute vindt u via www.bouwroute.be 

Wij kijken alvast uit naar uw komst!  
 

Evenementen