Zou u tijdens de zomermaanden juli en augustus graag uw buitenproject vrijblijvend met ons bespreken of een gratis offerte ontvangen voor uw woonuitbreiding? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor u want onze showroom blijft de ganse zomer open

Blog

06-05-2021 - Acties

In mei overladen wij de mama's met (bloem)bakken vol liefde!

Naar aanleiding van de Belgische Moederdag op zondag 9 mei en de Franse Moederdag op zondag 30 mei, willen wij alle mama's de ganse maand mei nog eens extra in de watten leggen en daarom hebben we twee leuke acties uitgewerkt. 
 

Gratis houten design bloembak

In eerste instantie willen wij alle mama's overladen met (bloem)bakken vol liefde! Daarom schenken wij bij alle projecten met een minimumwaarde van 5.000 € die vastgelegd worden tussen vrijdag 7 mei 2021 en zondag 30 mei 2021, gratis een design bloembak ter waarde van 173 €! Deze houten Fibo bloembak van 50x50x50cm is afgewerkt met verticale thermowood planchetten in vurenhout en met een aluminium zwart profiel. Deze prachtige bloembak zal meegeleverd worden bij de levering of plaatsing van uw project. De vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Er wordt slechts één bloembak voorzien per klant en per project.  
 

Een bloemetje voor elke mama

Daarnaast voorzien wij in de twee Moederdagweekends, zijnde 8 & 9 mei voor België en 29 & 30 mei voor Frankrijk, voor elke mama die langskomt in onze showroom een mooi fris kleurig & fleurig bloemetje! Zou u graag uw woning uitbreiden, een tuinconstructie plaatsen of een poolhouse installeren, kom dan zeker eens langs in één van die twee weekends! Zou u graag een vrijblijvende afspraak maken om uw project te bespreken en een gratis prijsvoorstel te ontvangen? Klik dan op de onderstaande link! 

Acties