Als u in de maand mei uw droomproject bij ons vastlegt, maakt u kans op een cadeauvoucher t.w.v. 250 € voor de aankoop van binnen- & buitenmeubilair bij onze partner Zonnewende

Blog

02-07-2021 - Acties

Ontvang een gratis strandstoel in juli en augustus!

Overweegt u al langer om uw tuin wat extra cachet te geven met een prachtige poolhouse of een modern tuinhuis met een luifel? Of wilt u graag uw woning uitbreiden met een strakke woonveranda, een design pergola of een carport op maat? Neem dan tijdens de zomermaanden zeker eens contact op met ons want wij blijven de ganse zomer open én bereikbaar.

U kan een vrijblijvende afspraak maken voor een gratis offerte met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze fantastische & gemakkelijk bereikbare showroom te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen constructies in alle maten en stijlen kan bewonderen.
 

Ontvang een gratis strandstoel in juli & augustus

Als u daarnaast in de maanden juli of augustus een project vastlegt bij ons, schenken wij u gratis een prachtige comfortabele strandstoel waarmee u nog meer kan genieten van het buitenleven terwijl u in of naast uw tuinconstructie, poolhouse of woonuitbreiding vertoeft.

Deze actie loopt voor alle projecten met een minimumwaarde van 3.000 € inclusief BTW die verkocht worden vanaf 1 juli 2021 tot en met 31 augustus 2021. De strandstoel wordt gratis meegeleverd bij de levering of plaatsing van uw outdoor- of poolhouseproject.

Wilt u dus een tuinhuis kopen, een carport aanbouwen, een poolhouse plaatsen of uw woning uitbreiden? Kom dan zeker in de maanden juli of augustus langs in onze showroom of maak een vrijblijvende afspraak bij u thuis of in onze toonzaal met één van onze projectadviseurs!

Klik op onderstaande link om uw vrijblijvende afspraak voor een gratis offerte voor uw tuinhuis, carport, cottage, garage, poolhouse, pergola, terrasoverkapping, woonuitbreiding of leefveranda te maken. kan u niet alleen profiteren van exclusieve zomercondities op ons volledige gamma maar schenken wij ook enkele mooie zomerse prijzen weg. 

 

Acties