Beste klanten, onze showroom & onze burelen blijven open maar vanaf vandaag werken wij enkel op afspraak. Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om uw project te bespreken? Vul dan hier ons online afsprakenformulier in of contacteer ons via +32 (0)56 85 48 74 ! 

Blog

24-03-2021 - Nieuws

Onze showroom blijft open maar enkel op afspraak

Beste klanten,

In overeenstemming met de nieuwe richtlijnen die opgesteld werden door de Belgische regering in de strijd tegen het coronavirus en die van kracht zijn vanaf zaterdag 27 maart 2021, zal onze showroom open blijven maar werken wij wel enkel nog op afspraak

U kan dus nog steeds 7 dagen op 7 terecht in onze sfeervolle belevingsshowroom gelegen aan de Jacquetboslaan te Dottenijs waar u inspiratie kan opdoen voor uw nieuwe veranda, pergola, carport, tuinhuis, garage of poolhouse maar wij vragen u om op voorhand een afspraak vast te leggen. 

Wij hebben alle noodzakelijke maatregelen getroffen zodat u in veilige en coronaproof omstandigheden kan langskomen. Daarnaast vragen wij u natuurlijk om alle gekende richtlijnen in acht te nemen bij uw bezoek aan onze showroom, zoals de mondmaskerplicht, het bewaren van een veilige afstand van 1,5 meter met onze projectadviseurs & andere klanten alsook het ontsmetten van uw handen bij het binnenkomen. Wij verzoeken u ook om maximum met 2 personen van hetzelfde gezin langs te komen voor uw afspraak.

Aangezien onze showroom met zijn oppervlakte van 3.000 m² de grootste overdekte belevingsruimte van België en Noord-Frankrijk is en door de aanwezigheid van onze brede gangen en de vele aparte zitruimtes, kunnen wij u zeker een veilig en zorgeloos showroombezoek garanderen. Om de afspraken en gesprekken veilig te laten doorgaan, hebben wij ook plexischermen voorzien. Zo kunnen we ons volledig focussen op de creatie en realisatie van uw droomproject. 

Wilt u een vrijblijvende afspraak vastleggen met één van onze projectadviseurs in onze showroom of bij u thuis? Vul dan hier ons online afsprakenformulier in of neem telefonisch contact met ons op via +32 (0)56 85 48 74

Blijft u toch liever thuis en zou u graag eens binnenkijken in onze showroom? Breng dan een virtueel bezoek aan onze showroom via deze link.

Wij danken u voor uw begrip en kijken alvast uit naar uw komst!

Wij wensen u en uw naasten ondertussen het allerbeste toe in deze speciale tijden. 

Het Veranclassic-team

 

 

 

 

Nieuws