Tijdens de beurs Batirama, van 19 tot 27 januari, zijn er speciale Batirama condities.

Blog

31-01-2018 - Beurzen

Outspiration belevingsstand op Batibouw 2018

Benieuwd naar de outdoortrends voor 2018? Dan is een bezoek aan de Outspiration stand op Batibouw (Hal 1, stand 110) een must. De nieuwe producten en outdoortrends van 2018 worden getoond in een bijzonder standconcept, volledig gericht op tuinbeleving. Dankzij de samenwerking van Veranclassic met partners Stone&Style by Ebema, Fou d’Eau en Meubili, werd een belevingsstand gecreëerd van meer dan 700m². Op de Outspirationstand wordt alles aangeboden voor 365 dagen outdoor plezier.

Het resultaat is een stand met een veelheid aan keuze in outdoor constructions, bestrating in beton, een zwembad en stijlvol tuinmeubilair in alle maten en kleuren.

Even wegdromen

Trends zijn actief aanwezig in ons leven, ook in de wereld van de veranda’s. De laatste jaren is deze ‘uitbouw’ uitgegroeid tot een volwaardig geïntegreerd deel van de woning. Een plaats waar geleefd wordt en waar comfort, gezelligheid en ruimtegevoel op de eerste plaats komen. Terwijl veranda’s evolueren naar een uitbreiding van de woning, stellen wij tegelijkertijd nog een andere trend vast: de vrijstaande tuinkamer, Poolhouse of Garden Room. Om tot rust te komen, vrienden uit te nodigen, om in te werken, … Mensen genieten meer en meer van het buitenleven en creëren zo een vakantiegevoel in hun eigen tuin! Deze tuinkamer worden ook vaker benut als een ‘zorgwoning’ voor de ouders. Op die manier creëer je een nieuwe ruimte waar je ouders of hulpbehoevende personen zelfstandig kunnen wonen, maar toch dichtbij zijn in geval van nood. Naast een hoogwaardige kwaliteit is een juiste vormgeving even belangrijk. Samen met één van onze adviseurs worden de wensen verwerkt in een 3D tekening zodanig het uiteindelijke resultaat kan gevisualiseerd worden in de juiste proporties en stijlen. Charme en functionaliteit dienen hierbij hand in hand te gaan.

Tuingevoel in een beurshal

Dankzij de unieke en gloednieuwe samenwerking tussen 4 partners (1 Limburgs en 3 West-Vlaamse bedrijven) biedt de belevingsstand de invulling voor de héle tuin: de inrichting, het zwembad, de poolhouses, uitnodigende tafels en aangepaste sfeerverlichting geven de bezoekers een echt tuingevoel. De bezoeker ontdekt er hoe hij van zijn tuin een sfeervol verlengstuk kan maken van de woning.

Op de Outspiration stand kan je het uitgebreide scala aan mogelijkheden zien, voelen en beleven. Daarmee tilt deze stand de tuinervaring nog een stapje hoger.

Benieuwd om zelf inspiratie op te doen? Neem dan zeker een kijkje op de Outspiration stand in hal 1!
 

De Batibouw Outspiration stand werd tot stand gebracht door volgende partners: Veranclassic (fabrikant van poolhouses, carports, tuinhuizen en veranda’s) Stone&Style by Ebema (klinkers en tegels), Fou d’Eau (zwembaden), Meubili (tuinmeubilair en attributen), met steun van Thomas Home & Garden Inspiration, Namgrass en Tati Events. De stand bezoeken kan op Batibouw in Brussels Expo Hal 1 – stand 110, van donderdag 22 februari tot zondag 4 maart.​

 

Beurzen