Beste klanten, vraag nu uw offerte aan en wij contacteren u binnen de 48u. Kom gerust eens langs en bezoek onze overdekte showroom van 3000m².

Blog

13-12-2016 - Tips

Prijs voor een veranda ?

U wenst uw woning uit te breiden, zo veel mogelijk te genieten van uw tuin of gewoon wat meer licht binnen te brengen in uw woning?  Kiezen voor een veranda betekent investeren in de toekomst.

Hoe schatten we de kostprijs van uw nieuwe leefruimte?

Weet dat ieder project bij Veranclassic uniek is. U heeft specifieke behoeften en een bepaald budget voor ogen, dus houden wij hier ook rekening mee voor de realisatie van uw project.

De prijs voor uw veranda hangt af van diverse factoren: afmetingen, gebruikte materialen, type, maar ook de opties die u wenst toe te voegen.

Budget voor een veranda

Voor een goed geïsoleerde leefveranda betaalt u ongeveer € 13.500 excl BTW voor een uitbreiding van ongeveer 15m².

Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen we toch zeggen dat de basisprijs per m² schommelt tussen de € 900 à € 1.300 excl. BTW per m².

Budget voor een veranda uitbreiding

Voor een uniek concept met plat dak betaalt u ongeveer € 18.000 excl. BTW voor een uitbreiding van ongeveer 15m². Klassiek of modern, deze uitbreiding met uitzonderlijke warmte-isolerende eigenschappen biedt u een maximum aan comfort gedurende het ganse jaar.

De basisprijs per m² voor een veranda uitbreiding varieert tussen de € 1.200 à € 1.750 excl BTW per m².

De prijs van een veranda: afhankelijk van situatie

De bovenstaande bedragen zijn louter informatief. Deze tarieven houden echter geen rekening met de eventuele ruwbouw of metselwerken. Bovendien beïnvloedt het type van de veranda, de opties zoals bv. kleinhouten, dakraam, … de prijs van een veranda. Al deze criteria zorgen er echter wel voor dat u uw veranda kan ontwerpen op uw maat en volgens uw wensen.

Wij staan steeds klaar om u verder te helpen.

Terwijl sommige criteria heel evident lijken voor het uitrekenen van uw veranda, dienen sommige factoren in rekening te worden gebracht voor het ontwerpen van uw nieuwe leefruimte.

Bijvoorbeeld: de oriëntatie van uw veranda is heel belangrijk! Een zuid gerichte veranda zal anders aangekleed worden dan een veranda die noord gericht is. De omgeving (de buurt, de inplanting van de bomen, de woning van uw buren, …) zijn ook factoren om bij stil te staan.

Doe beroep op Veranclassic om ervoor te zorgen dat uw project tot in de kleinste details wordt uitgewerkt. Maak ondertussen zelf de 3D veranda van uw dromen.

U wenst uw project te realiseren?

Bezoek onze showroom van meer dan 3.000 m² of neem contact op en vraag om een bezoek van één van onze adviseurs bij u thuis.

Of het nu gaat om een standaardmodel of een gepersonaliseerde constructie, onze projectadviseurs staan steeds voor u klaar om uw project te visualiseren in 3D zodanig u een prachtig beeld krijgt van uw toekomstig droomproject.

 

Tips