Blog

12-07-2021 - Nieuws

Showroom blijft open, burelen gesloten van 19 juli tot 6 augustus

Zou u graag uw woning uitbreiden met een moderne leefveranda, een strakke carport of een design terrasoverkapping? Of wilt u uw tuin wat extra cachet geven met een gloednieuwe tuinkamer met luifel of met een prachtige poolhouse? Blijf dan zeker niet met uw plannen zitten tot na het verlof en kom ook tijdens het zomerverlof inspiratie & ideeën op doen in onze sfeervolle belevingsshowroom in Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties kan bewonderen. Tijdens het zomerverlof blijft onze showroom 7 dagen op 7 open & zijn onze projectadviseurs eveneens op post voor een vrijblijvende afspraak en een gratis offerte op te maken voor uw project. De openingsuren blijven ongewijzigd. U bent dus van maandag tot vrijdag welkom vanaf 9u30 tot 12u en van 13u30 tot 18u30, op zaterdag van 9u30 tot 18u30 en op zon- & feestdagen (zoals op 21 juli) van 14u tot 18u30. 

Wist u trouwens dat u een gratis strandstoel krijgt als u een project vastlegt tussen 1 juli en 31 augustus? Lees alles over deze zomeractie in het aparte blogbericht dat u kan terugvinden via deze link
 

Burelen gesloten van maandag 19 juli tot en met vrijdag 6 augustus.

Omdat we onze enthousiaste mensen van onze technische en administratieve diensten ook even de tijd willen geven om hun batterijen terug op te laden na dit speciale jaar, zullen onze burelen en ons productieatelier gesloten en bijgevolg ook niet bereikbaar zijn vanaf maandag 19 juli 2021 tot en met vrijdag 6 augustus 2021. Heeft u een lopend project bij ons & zou u graag nog wat extra informatie inwinnen over de status van uw dossier? Gelieve dan opnieuw contact met onze diensten op te nemen vanaf maandag 9 augustus 2021. Wij danken u alvast voor uw begrip en wensen u eveneens een deugddoend verlof toe! 
 

Een afspraak maken tijdens het verlof? 

Zou u graag een afspraak voor uw tuinhuis, carport, garage, woonuitbreiding of poolhouse maken met één van onze projectadviseurs? Klik dan op onderstaande link!

 

Nieuws