SPECIALE ACTIE: Geniet nog tot en met 15 december 2022 van 10% korting op diverse types van aluminium terrasoverkappingen of pergola's! Meer info over deze actie vindt u via deze link! Wenst u een gratis offerte? Klik dan hier

Blog

03-03-2022 - Evenementen

Spring Sale Opendeurdagen op 19 en 20 maart!

Droomt u van een exclusieve poolhouse, een prachtig tuinhuis met oversteek, een strakke woonuitbreiding, een moderne terrasoverkapping, een stijlvolle carporteen ruime garage of een gezellige veranda? Kom dan zeker op 19 en 20 maart 2022 eens langs naar onze showroom te Dottenijs want om de komst van de lente én om ons 30-jarig bestaan een 1ste keer te vieren, organiseren wij dat weekend onze Spring Sale opendeurdagen!
 

Uitzonderlijke lentecondities en lentefrisse prijzen

Tijdens dit lenteopendeurweekend kan u niet alleen genieten van uitzonderlijke én tijdelijke voorjaarscondities op ons totale gamma maar maakt u kans op tal van lentefrisse prijzen! Als u op 19 en 20 maart een project vastlegt bij ons, maakt u daarenboven kans op een elektrische fiets ter waarde van 1.495 € incl. BTW. Komt u ook de lentesfeer eens opsnuiven? Fantastisch! Ons enthousiaste team staat alvast te springen om u te verwelkomen en u te helpen bij de realisatie van de tuinconstructie, woonuitbreiding of poolhouse van uw dromen op uw maat en volgens uw wensen! 
 

Spring Sale waar en wanneer? 

Onze Spring Sale opendeurdagen gaan door op zaterdag 19 maart van 9u30 tot 18u30 en op zondag 20 maart 2022 van 14u tot 18u30 in onze belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs. De toegang is volledig gratis en vrij toegankelijk voor iedereen.
 

Kom vrijblijvend langs!  

U hoeft geen voorafgaande afspraak te maken om onze Spring Sale opendeurdagen te bezoeken. Ons team staat klaar om u warm te verwelkomen en u te helpen bij de creatie en realisatie van uw droomproject. Als er te veel volk zou zijn, dan nemen wij zeker uw gegevens op en maken wij een afspraak bij u thuis. Wij kijken alvast uit naar uw komst! 

Evenementen