Zou u tijdens de zomermaanden juli en augustus graag uw buitenproject vrijblijvend met ons bespreken of een gratis offerte ontvangen voor uw woonuitbreiding? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor u want onze showroom blijft de ganse zomer open

Blog

30-06-2022 - Nieuws

Showroom ganse zomer open!

Wilt u deze zomer meer informatie inwinnen of een gratis offerte ontvangen voor een nieuw buitenproject of een woonuitbreiding zoals een tuinhuis, carport, poolhouse,

01-06-2022 - Evenementen

Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 18 en 19 juni

Bent u op zoek naar een tuinhuis, poolhouse, woonuitbreiding, terrasoverkapping, tuinkamer, veranda, carport of garage volledig op uw maat? Kom dan vrijblijvend inspiratie opdoen voor uw project op zaterdag 18 juni en zondag 19 juni tijdens onze zomerse opendeurdagen!

Hemelvaartweekend open
25-05-2022 - Nieuws

Gans het Hemelvaartweekend open!

Wilt u inspiratie opdoen of een gratis prijsofferte ontvangen voor een tuinhuis, carport, poolhouse, terrasoverkapping of woonuitbreiding? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor u want wij zijn het ganse weekend van Hemelvaart open om u te informeren en te inspireren over uw droomproject!

Pura constructie Veranclassic aan kasteel van Ordingen
21-03-2022 - Evenementen

Bezoek ons op 25 en 26 maart aan het Kasteel van Ordingen

Droomt u nog steeds van een exclusieveo poolhouse volledig op uw maat en zou u graag wat extra inspiratie opdoen of een gratis offerte voor uw exclusieve bijgebouw ontvangen? Kom dan op vrijdag 25 of zaterdag 26 maart naar de prachtige omgeving van het Kasteel van Ordingen te Sint-Truiden waar wij, Veranclassic en Poolhouse Plaza, exclusieve partners zijn van een inspiratie evenement dat georganiseerd wordt door Trespa.

Spring Sale Opendeurdagen bij Veranclassic op 19 en 20 maart
03-03-2022 - Evenementen

Spring Sale Opendeurdagen op 19 en 20 maart!

Ter gelegenheid van ons 30-jarig bestaan en om de lente te verwelkomen, organiseren wij op 19 en 20 maart 2022 onze Spring Sale opendeurdagen waar u niet alleen kan genieten van uitzonderlijke voorjaarscondities op ons totale gamma maar ook tal van lentefrisse prijzen kan winnen! Komt u de lentesfeer ook eens opsnuiven? 

Veranclassic neemt deel aan Bouwroute 2022
23-02-2022 - Evenementen

Kom langs tijdens de Bouwroute op 12 en 13 maart

Bent u op zoek naar een tuinconstructie, poolhouse, woonuitbreiding, terrasoverkapping, carport of garage op uw maat en volgens uw wensen? Stip dan alvast zaterdag 12 maart en zondag 13 maart aan in uw agenda want dan doen wij mee met de Bouwroute, een gezamenlijk opendeurweekend voor bouwbedrijven dat georganiseerd wordt door de Bouwunie! 

Winterbreak Veranclassic
02-12-2021 - Nieuws

Wij zijn gesloten vanaf 18 december 2021 tot en met 9 januari 2022

Na een veelbewogen jaar waarin wij vele gezinnen geholpen hebben bij de creatie en realisatie van hun droomproject, gaan wij er even tussenuit vanaf zaterdag 18 december 2021 tot en met zondag 9 januari. Wij wensen u een fantastisch & sfeervol eindejaar toe!