Vanaf 2023 zullen onze twee bekende merknamen Veranclassic en Poolhouse Plaza overvleugeld worden door een nieuwe naam en zullen wij naar buiten komen als Ostyn Home & Outdoor Extensions. Een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuw tijdperk én een nieuwe site ostyn.be

Blog

21-12-2022 - Nieuws

Gesloten tijdens de eindejaarsperiode

Na een druk en bewogen jaar waarin we de droomprojecten van vele gezinnen gerealiseerd hebben en waarin we van vele nieuwe klanten ook het vertrouwen kregen om hun project te verwezenlijken in 2023, gaan wij nu even tussenuit om onze batterijen terug op te laden en met onze vrienden en familie de eindejaarsfeesten te vieren. 

Ostyn: de nieuwe naam van Veranclassic vanaf 2023
15-12-2022 - Nieuws

Veranclassic wordt Ostyn

Vanaf 2023 zullen onze bekende merknamen Veranclassic en Poolhouse Plaza overvleugeld worden door een nieuwe naam en zullen wij naar buiten komen als Ostyn Home & Outdoor Extensions. Deze naamswijziging én ons nagelnieuwe logo luiden een nieuw tijdperk in in onze rijkgevulde geschiedenis die reeds teruggaat tot 1992. Op basis van onze stevige fundamenten en onze jarenlange ervaring, willen wij nu verder bouwen en uitgroeien tot de totaalspecialist in buitengebouwen en woonuitbreidingen op maat. Geen nood dus, everything stays the same, except the name

Showroom Veranclassic ganse zomer open
30-06-2022 - Nieuws

Showroom ganse zomer open!

Wilt u deze zomer meer informatie inwinnen of een gratis offerte ontvangen voor een nieuw buitenproject of een woonuitbreiding zoals een tuinhuis, carport, poolhouse, pergola, veranda of garage? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor u want onze showroom is de ganse zomer open

Hemelvaartweekend open
25-05-2022 - Nieuws

Gans het Hemelvaartweekend open!

Wilt u inspiratie opdoen of een gratis prijsofferte ontvangen voor een tuinhuis, carport, poolhouse, terrasoverkapping of woonuitbreiding? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor u want wij zijn het ganse weekend van Hemelvaart open om u te informeren en te inspireren over uw droomproject!

Winterbreak Veranclassic
02-12-2021 - Nieuws

Wij zijn gesloten vanaf 18 december 2021 tot en met 9 januari 2022

Na een veelbewogen jaar waarin wij vele gezinnen geholpen hebben bij de creatie en realisatie van hun droomproject, gaan wij er even tussenuit vanaf zaterdag 18 december 2021 tot en met zondag 9 januari. Wij wensen u een fantastisch & sfeervol eindejaar toe! 

Showroom Veranclassic ganse zomer open
12-07-2021 - Nieuws

Showroom blijft open, burelen gesloten van 19 juli tot 6 augustus

Heeft u plannen om uw woning uit te breiden, een carport of terrasoverkapping aan te bouwen, een garage te installeren, een tuinhuis te plaatsen of een poolhouse te plaatsen? Geen nood want tijdens het zomerverlof blijft onze showroom te Dottenijs ook 7 dagen op 7 open! Onze burelen zullen vanaf 19 juli tot en met 6 augustus wel gesloten zijn. 

Poolhouse Trespa in showroom Veranclassic te Dottenijs
26-04-2021 - Nieuws

U bent opnieuw welkom zonder afspraak!

Sinds maandag 26 april 2021 is de zogeheten Paaspauze voorbij en werden de regels die van kracht waren in de strijd tegen het coronavirus terug versoepeld. Zo mag u opnieuw zonder afspraak langskomen in onze showroom vergezeld van één andere persoon uit uw huishouden. Kom dus opnieuw vrijblijvend 7 dagen op 7 en zonder voorafgaande afspraak langs in onze showroom om inspiratie op te doen voor uw buiten- of woonuitbreidingsproject van uw dromen! Wij kijken alvast uit naar uw komst!