Vanaf 2023 zullen onze twee bekende merknamen Veranclassic en Poolhouse Plaza overvleugeld worden door een nieuwe naam en zullen wij naar buiten komen als Ostyn Home & Outdoor Extensions. Een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuw tijdperk én een nieuwe site ostyn.be

Blog

15-12-2022 - Nieuws

Veranclassic wordt Ostyn

Vanaf 2023 zullen onze bekende merknamen Veranclassic en Poolhouse Plaza overvleugeld worden door een nieuwe naam en zullen wij naar buiten komen als Ostyn Home & Outdoor Extensions. Deze naamswijziging én ons nagelnieuwe logo luiden een nieuw tijdperk in in onze rijkgevulde geschiedenis die reeds teruggaat tot 1992. Op basis van onze stevige fundamenten en onze jarenlange ervaring, willen wij nu verder bouwen en uitgroeien tot de totaalspecialist in buitengebouwen en woonuitbreidingen op maat. Geen nood dus, everything stays the same, except the name!  

Maar waarom voerden wij die naamswijziging nu door? En waarom kozen we voor Ostyn? En vanwaar de keuze voor een arend als embleem? We zetten het even op een rijtje voor u. 
 

waarom veranderden we eigenlijk onze naam?

De laatste jaren voelden we dat er soms verwarring bestond over onze twee bestaande merknamen. De naam Veranclassic werd vaak gerelateerd met klassieke veranda’s en kleine tuinhuisjes maar niet met de strakke woonuitbreidingen en poolhouses die we meer en meer maakten. De lancering van Poolhouse Plaza moest dit probleem oplossen maar leidde uiteindelijk nog tot extra verwarring bij de buitenwereld. Poolhouse Plaza leek een eigen firma met een eigen website & showroom maar als een klant ons opbelde of naar onze showroom kwam, zat hij plots bij Veranclassic. Er was dus nood aan duidelijkheid en een heroriëntering van onze firma.

 

waarom de keuze voor ostyn?

Aangezien de naam van onze holding al sinds jaar en dag Ostyn Facilities is en omdat na Yvan Ostyn nu ook zijn zonen Thomas en Laurens (en misschien later ook de kleine Edouard, de eerste spruit van Thomas) actief zijn in onze firma, leek het ons vanzelfsprekend om het familiale karakter in de verf te zetten en te kiezen voor Ostyn. Bijkomend voordeel is dat deze benaming ons niet bindt aan een zeker productgamma zoals het geval was bij Veranclassic en Poolhouse Plaza.

 

wat is de betekenis achter de arend?

Omdat de beer die onze vorige logo's altijd sierde, niet meer strookte met onze huidige uitstraling, zijn we op zoek gegaan naar een ander sterk embleem dat onze firma symboliseerde. Zo kwamen we uiteindelijk terecht bij de arend

In eerste instantie symboliseert deze vogel een vrijheidsgevoel. Naast termen als gastvrijheid en keuzevrijheid, gaat het hier vooral om de extra ruimtelijke vrijheid die onze realisaties creëren aan of rond de woning van onze klanten.

Zijn brede vleugelspanwijdte staat symbool voor ons brede productgamma van woon- & buitenuitbreidingen. Zijn karakterkop voor de karaktervolle uitstraling van onze realisaties en zijn scherp oog voor de kwaliteit die wij aanbieden zowel op vlak van service als qua eindproduct.

Zijn centrale nest en zijn grote territorium staan respectievelijk voor onze centrale vestiging en ons groot werkingsgebied. Zijn zachte verenkleed is een link naar onze focus op klantvriendelijkheid. En aangezien we een firma blijven die jaarlijks wil groeien en jaarlijks op zoek gaat naar nieuwe projecten om te realiseren, past ook de arend als roofvogel perfect bij ons.

 

ontdek onze gloednieuwe website!

Sinds midden januari 2023 staat de gloednieuwe website van Ostyn Home & Outdoor Extensions ook online. Wilt u alles lezen over onze onderneming, onze sterktes en onze brede productgamma? Of wilt u inspiratie opdoen en onze realisaties ontdekken? Neem dan snel een kijkje op www.ostyn.be

 

bekijk onze logo reveal video waarmee wij in 2022 onze naamswijziging aangekondigd hebben

 

Nieuws