Vanaf 2023 zullen onze twee bekende merknamen Veranclassic en Poolhouse Plaza overvleugeld worden door een nieuwe naam en zullen wij naar buiten komen als Ostyn Home & Outdoor Extensions. Een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuw tijdperk én een nieuwe site ostyn.be

Blog

11-09-2017 - Nieuws

Voordelen Van een Houten Carport

Veranclassic is dé specialist voor houten carports op maat. Bij Veranclassic heeft u tal van mogelijkheden. U kan kiezen tussen een moderne of klassieke carport, een losstaande carport of een aanbouwcarport, een carport met plat dak of zadeldak, een enkele of dubbele carport, een carport voor een wagen of voor een caravan, mobilhome, motorhome, campingcar. Alles is mogelijk!

Een carport kan ook samen met een andere constructie geïntegreerd worden. Een carport met een berging, tuinhuis of een carport met garage naast.

 

 

Carports zijn enorm populair. Ze hebben dan ook tal van voordelen:

  • Uw voertuig is beschermd tegen alle weersomstandigheden en u kan droog in- en uitstappen. Een carport is open, dus zal er minder condensatie op de wagen zijn en bijgevolg minder kans op roestvorming. Het open karakter van de carport zorgt ook voor een optimale ventilatie wat uw wagen ook ten goede komt.
    In de zomer zorgt het dak voor schaduw waardoor er steeds een aangename temperatuur heerst in uw wagen.
    In de winter hoeft u ook geen ijs weg te krabben na een koude nacht.

  • Een carport is multifunctioneel. Niet enkel uw wagen, maar ook uw aanhangwagen, caravan, camper of mobilhome kunnen beschermd worden met een carport op maat. Door de overkapping kan u ook de tuinmeubelen en het tuinmateriaal tegen de regen beschermen. Tevens kunt u nu ook BBQ’en bij regenweer. Maar ook bij zomerweer kan een carport gebruikt worden als overdekt terras om gezellig een aperitief te drinken met wat familie of vrienden.

  • De waarde van uw huis stijgt. Een carport is een investering. Met een prachtige stijlvolle houten carport op maat die perfect bij uw woning past, stijgt uw woning in waarde.

  • Een extra leefruimte. De bestaande garage in de woning kan u na de plaatsing van een carport als speelkamer, uitbreiding woonkamer of als bureau gaan inrichten.

Bescherm uw wagen in stijl, kies voor een houten carport op maat van Veranclassic.

 

 

Verkiest u een garage? Kijk zeker ook eens naar onze garages op maat.

Nieuws