Blog

05-05-2022 - Acties

Win voor 250 € aan tuin- & verandameubilair

Droomt u van een strakke poolhouse, een ruime veranda, een prachtige pergola, een modern tuinhuis met overkapping of een multifunctionele tuinkamer die u liefst zo snel mogelijk zou willen inrichten met gepast buiten- of binnenmeubilair? Kom dan deze maand zéker eens langs bij ons want als tussen 1 en 31 mei uw droomproject bij ons vastlegt, maakt u kans op een cadeauvoucher van 250 € van Zonne-wende, onze partner voor al uw binnen- & buitenmeubilair. 

Win een cadeauvoucher t.w.v. 250 € van Zonne-Wende! 

De creatie en realisatie van uw droomproject is onze voornaamste missie maar deze maand helpen wij u al wat vooruit bij de inrichting van uw poolhouse, tuinkamer, terrasoverkapping, woonuitbreiding of tuinhuis. Onze partner Zonne-wende, die gespecialiseerd is in tuin- & verandameubilair, schonk ons deze maand immers 4 cadeauvouchers van 250 euro die wij begin juni 2022 zullen verloten onder alle klanten die tussen 1 mei 2022 en 31 mei 2022 hun project bij ons vastgelegd hebben. Zou u graag al eens rondneuzen in het assortiment van Zonne-Wende? Neem dan een kijkje op hun website www.zonne-wende.be 
 

Gratis offerte? Bezoek onze showroom of vraag een vrijblijvende afspraak! 

Zou u uw vrijheid graag uitbreiden met een bijgebouw, een poolhouse, een terrasoverkapping, woonuitbreiding, tuinhuis of tuinkamer en zou u graag over wat extra budget beschikken om uw realisatie in te richten met meubilair? Kom dan deze maand zeker eens een inspiratie opdoen in onze showroom in de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs of neem contact op met één van onze projectadviseurs voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis of in onze toonzaal. Ons team zal met raad en daad klaarstaan om u te helpen en u een gratis offerte te bezorgen voor uw droomproject. 
 

Uw droomproject realiseren? Vraag nu uw gratis offerte!

Acties