Vanaf 2023 zullen onze twee bekende merknamen Veranclassic en Poolhouse Plaza overvleugeld worden door een nieuwe naam en zullen wij naar buiten komen als Ostyn Home & Outdoor Extensions. Een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuw tijdperk én een nieuwe site ostyn.be

Getuigenissen

Veranclassic plaatst meer dan 2.000 constructies per jaar (veranda’s, tuinconstructies en poolhouses).

Ontdek hieronder een aantal referentiebrieven die wij ontvangen hebben van onze klanten.

 

Zoek getuigenis op basis van type project

Houten tuinhuis iroko met overkapping

Wij zijn heel tevreden met het resultaat! Op deze ideale beschutte plek in de tuin kunnen we vele avonduren genieten van de zon, het ganse jaar door!

Poolhouse in trespa

Wij zijn zeer tevreden van de professionele aanpak en de geleverde kwaliteit. Ons project werd kort opgevolgd. 

Modern tuinhuis met overkapping

Graag wens ik te benadrukken dat de uitgevoerde werken door jullie plaatsers en het plaatsen zelf met veel zorg en secuur werden uitgevoerd. 

carport met plat dak

Met dit schrijven willen we mededelen dat wij zeer tevreden zijn over het ganse verloop van ons project en over de plaatsing van onze beide constructies.

Poolhouse in Trespa Pura

Ik ben zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. Tevens ook nog mijn appreciatie en een dikke proficiat voor het team van plaatsers die dit uitgevoerd heeft.

Carport met berging

Wij zijn enorm tevreden met het resultaat. Het team was dynamisch en zorgde voor een snelle en efficiënte plaatsing van onze realisatie.

Tuinhuis met overkapping

We willen jullie bedanken voor de prachtige realisatie en inspanningen die geleverd werden voor ons tuinhuis met overkapping! 

Carport met berging in iroko hout

Mijn carport met berging is echt prachtig! Het is precies wat ik me had voorgesteld! 

van