Beste klanten, onze showroom & onze burelen blijven open maar vanaf vandaag werken wij enkel op afspraak. Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om uw project te bespreken? Vul dan hier ons online afsprakenformulier in of contacteer ons via +32 (0)56 85 48 74 ! 

Getuigenissen

Veranclassic plaatst meer dan 2.000 constructies per jaar (veranda’s, tuinconstructies en poolhouses).

Ontdek hieronder een aantal referentiebrieven die wij ontvangen hebben van onze klanten.

 

Zoek getuigenis op basis van type project

Houten dubbele moderne carport

Hallo, Ik wil graag mijn tevredenheid uitspreken na de afwerking van onze carport. Ik kwam in contact met uw bedrijf & uw showroom via mijn schoonzoon die ook al een carport aangekocht heeft bij u. Enkele maanden later, na de uitleg van uw projectadviseur en de presentatie van zijn offerte, bestelden wij met het volste vertrouwen onze carport. Elke stap van ons project verliep uiterst vlot. Wij willen dan ook onze verschillende contactpersonen, de projectleider en de plaatsers van harte bedanken. U hebt allen blijk gegeven van opmerkelijk commercieel inzicht en professionalisme. Hoogachtend, Mr. & Mevr. Legardez

Ongeloofelijk maar BINNEN HET UUR stond iemand te plaatse om het probleem op te lossen.

Carport in Trespa

Heel goede service en een vlekkeloze afwerking. Een aanrader. Bedankt Véranclassic!!

Houten carport

Na het bezoek van de vertegenwoordiger en het verkrijgen van mooie tarieven voor nieuwe carport en tuinhuis onmiddellijk beslist over te gaan tot bestelling.

Tuinhuis met afdak

Met dank aan het zeer vriendelijk en gedreven plaatsingspersoneel.

Hoge carport

Prijsafspraken en tijdslimieten werden perfect gerespecteerd.

Tuinhuis met zadeldak

De ontvangst was joviaal en de uitleg die we kregen getuigd over zeer veel vakkennis.

Tuinhuis met carport

Graag willen we ook extra benadrukken dat we zeer tevreden zijn van de ploeg die de plaatsing verzorgd heeft. Zeer vriendelijke mensen en alles werd afgewerkt tot op het kleinste detail!

van