Vanaf 2023 zullen onze twee bekende merknamen Veranclassic en Poolhouse Plaza overvleugeld worden door een nieuwe naam en zullen wij naar buiten komen als Ostyn Home & Outdoor Extensions. Een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuw tijdperk én een nieuwe site ostyn.be

Veranclassic heeft een hart voor mens en milieu

Wij houden van de natuur. Daarom engageren wij ons om ecologisch, duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Veranclassic steunt lokale en nationale verenigingen

Wij dragen ons steentje bij tot het maatschappelijke leven, met financiële en materiële steun voor lokale en nationale sport- en sociale verenigingen. Zo zijn wij één van de hoofdsponsors van Royal Mouscron Péruwelz. En sponsoren wij RDM Waterpolo Mouscron en de Doornikse Turnkring. Bovendien zijn wij elk jaar actief op de E3-prijs Harelbeke, de Rollofeesten, de Kwabrugkermis, de Fête de Saint-Jean en tal van andere lokale evenementen.

 

Veranclassic discrimineert niet

De professionele kracht van een medewerker zit vanbinnen. Daarom geven wij iedere kandidaat-werknemer dezelfde kansen.

 

Veranclassic is een tweede thuis voor zijn werknemers

Ons bedrijf is een veilige haven, waar iedere medewerker zich thuis voelt. Want het geheim van ons succes is de kracht en het doorzettingsvermogen van onze werknemers, en het vertrouwen van u – onze klant. Een open werksfeer, uitstekende accommodatie en permanente ondersteuning dragen hiertoe bij. Zo versterken wij regelmatig de collegiale banden met een sociale groepsactiviteit.