SPECIALE ACTIE: Geniet nog tot en met 15 december 2022 van 10% korting op diverse types van aluminium terrasoverkappingen of pergola's! Meer info over deze actie vindt u via deze link! Wenst u een gratis offerte? Klik dan hier

Geschiedenis - De Beer

Veranclassic bestaat sinds 1992. Doorheen de jaren zijn er al duizenden constructies geplaatst, waaronder veranda's, tuinhuizen, carports en poolhouses. Maatwerk van de bovenste plank. 
De beer is het logo van Veranclassic, dat staat voor kwaliteit, kracht, vrijheid en duurzaamheid.

Evolutie Veranclassic

... tot producent en plaatser van elke tuinconstructie

Het bedrijf neemt een grote sprong. In 1997 verhuist Veranclassic naar een nieuw gebouw in Moeskroen. De verhuis betekent een verdere uitbreiding van de activiteiten. Veranclassic start nu ook met de productie en de plaatsing van veranda’s en tuinconstructies. Het resultaat? Meer groei, meer werknemers, en meer tevreden klanten.

70 vakmensen staan 7 dagen op 7 voor u klaar

Vandaag staat een ploeg van 70 werknemers voor u klaar. Voor het unieke ontwerp, de vakkundige productie, de stipte levering en de piekfijne plaatsing van uw tuinhuis of houten garage, carport of veranda, pergola of pergola-veranda, houten zwembad of speeltuig. Overtuigd? Neem vandaag nog contact met ons op!
 

Veranclassic beer

OERKRACHT ONTMOET DE KRACHT VAN ERVARING

Een tweede eigenschap die wij gemeen hebben met de beer? Kracht in al zijn betekenissen. Want wij werken met de sterkste materialen én onderdelen – ook bij guur weer. Bovendien bouwen wij onze constructies op stevige fundamenten, zodat ze er jarenlang als nieuw uitzien. Kracht typeert ook onze dienstverlening! Noem dat gerust de kracht van ervaring. Want wij kiezen voor vakkundig personeel, continue innovatie en kwalitatief hoogstaande materialen.

VOLOP IN HET LEVEN

Veranclassic heeft een duidelijke identiteit, krachtige waarden, en een heldere missie en visie. Daardoor veroverde Veranclassic zijn vaste plaats in de tuinhuis- en verandasector. Bovendien is Veranclassic een bedrijf dat leeft, evolueert, en continu werkt aan zichzelf. Want stilstaan is achteruitgaan. Wij gaan dus optimistisch de toekomst tegemoet.