Vanaf 2023 zullen onze twee bekende merknamen Veranclassic en Poolhouse Plaza overvleugeld worden door een nieuwe naam en zullen wij naar buiten komen als Ostyn Home & Outdoor Extensions. Een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuw tijdperk én een nieuwe site ostyn.be

Onze sterktes

Sinds 1992 produceert, levert en plaatst Veranclassic uw kwalitatief hoogstaande veranda’s, poolhouses en tuinconstructies op maat. Daardoor groeiden wij uit tot dé vaste waarde voor tuinconstructies en veranda’s in België en Noord-Frankrijk. Vraag maar aan onze duizenden tevreden klanten. Bovendien evolueren wij mee met de trends, en zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën. Zo bent u zeker van een actuele, duurzame oplossing.

Ervaring Sinds 1992

Veranclassic heeft al 30 jaar ervaring in de verkoop, de productie, de levering en de plaatsing van woonuitbreidingen en buitenconstructies. Doorheen de jaren zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in onze sector en worden onze realisaties geprezen en beleefd door ontelbare tevreden klanten over gans België en in Noord-Frankrijk. Veranclassic is een bedrijf dat leeft en dat iedere dag wint aan ervaring en deze ervaring delen wij maar al te graag met u.

PUUR MAATWERK

Omdat wij weten dat iedereen specifieke en unieke wensen heeft met betrekking tot zijn of haar buitenconstructie of woonuitbreiding, wordt elke project volledig op maat ontworpen, geproduceerd en geassembleerd door onze vakmensen. Door onze jarenlange ervaring creëren en realiseren wij elk project - indien gewenst van A tot Z - volledig op uw maat en volgens uw wensen. Wenst u ook een offerte op maat of een 3D ontwerp van uw droomproject? Vraag dan hier een gepersonaliseerde offerte

Vakmanschap van de bovenste plank

De basis van ons succes? Vaklui met een hart voor hout en een passie voor aluminium. Zij garanderen u een vlekkeloos projectverloop. En leiden uw veranda- of tuinconstructie in goede banen: van het knappe ontwerp, over de vakkundige productie, tot de piekfijne plaatsing. Vertrouw dus op onze expertise en vakmanschap. Uw extra kwaliteitsgarantie! Contacteer ons vandaag!

Wij leveren en plaatsen zelf

Dankzij ons uitgebreid wagenpark van transportvoertuigen krijgt u uw Veranclassic-constructie niet alleen op maat, maar ook op tijd. Geen kilo is te zwaar en geen weer te guur. Wij leveren en plaatsen volgens afspraak, én met een glimlach. Bekijk gerust eens de getuigenissen van onze klanten.