Onze sterktes

Sinds 1992 produceert, levert en plaatst Veranclassic uw kwalitatief hoogstaande veranda’s, poolhouses en tuinconstructies op maat. Daardoor groeiden wij uit tot dé vaste waarde voor tuinconstructies en veranda’s in België en Noord-Frankrijk. Vraag maar aan onze duizenden tevreden klanten. Bovendien evolueren wij mee met de trends, en zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën. Zo bent u zeker van een actuele, duurzame oplossing.

Vakmanschap van de bovenste plank

De basis van ons succes? Vaklui met een hart voor hout. Zij garanderen u een vlekkeloos projectverloop. En leiden uw veranda- of tuinconstructie in goede banen: van het knappe ontwerp, over de vakkundige productie, tot de piekfijne plaatsing. Vertrouw dus op onze expertise en vakmanschap. Uw extra kwaliteitsgarantie! Contacteer ons vandaag!

Wij leveren en plaatsen zelf

Dankzij ons uitgebreid wagenpark van transportvoertuigen krijgt u uw Veranclassic-tuinconstructie niet alleen op maat, maar ook op tijd. Geen stad is te ver, geen kilo te zwaar en geen weer te guur. Wij leveren en plaatsen volgens afspraak, én met een glimlach. Bekijk gerust eens de getuigenissen van onze klanten.