Zou u tijdens de zomermaanden juli en augustus graag uw buitenproject vrijblijvend met ons bespreken of een gratis offerte ontvangen voor uw woonuitbreiding? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor u want onze showroom blijft de ganse zomer open

Veranclassic als Renson Ambassador

Renson is een Belgisch familiebedrijf die gespecialiseerd is in ventilatie, zonwering, gevelbekleding en outdoor oplossingen zoals moderne terrasoverkappingen met lamellendak en innovatieve pergola's die als doel hebben om een comfortabele en gezonde leef- & werkomgeving te creëren. Veranclassic is een trotse Ambassador van Renson. Met deze titel erkent Renson dat wij een ware specialist zijn in hun productgamma. Veranclassic zorgt voor een perfecte begeleiding, deskundig advies, plaatsing en nazorg van de producten van Renson. 

Zonwering en screens

 

Natuurlijk daglicht in uw huis, woonuitbreiding of buitenproject is essentieel voor de creatie van een gezond binnenklimaat. Maar het controleren van de natuurlijke lichtinval is minstens even belangrijk. Met de elektrisch aangestuurde zonwering en screens van Renson laat u de zon binnen wanneer gewenst. Bij warme dagen voorkomt u zo dat het binnen te warm wordt door de zonnestralen tegen te houden. Deze screens kunnen niet alleen geïntegreerd worden in ramen van huizen,  woonuitbreidingen of poolhouses maar ook in de terrasoverkappingen of pergola's van Renson. Wenst u meer informatie over deze screens? Neem dan vrijblijvend contact op met ons via deze link!