Vanaf 2023 zullen onze twee bekende merknamen Veranclassic en Poolhouse Plaza overvleugeld worden door een nieuwe naam en zullen wij naar buiten komen als Ostyn Home & Outdoor Extensions. Een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuw tijdperk én een nieuwe site ostyn.be

Persberichten

Ondernemers Magazine Voka West-Vlaanderen

Vanaf 2023 zullen de gekende merknamen Veranclassic en Poolhouse Plaza overvleugeld worden door Ostyn, een nieuwe naam waarmee de familie Ostyn vooral het familiale karakter van het bedrijf in de verf wil zetten. Een weldoordachte beslissing die de start betekent van een nieuw tijdperk voor ons bedrijf dat reeds een rijke geschiedenis heeft die teruggaat tot 1992. Om deze nieuwe stap in de bedrijfsgeschiedenis toe te lichten, liet Voka West-Vlaanderen de familie Ostyn dan ook graag aan het woord in het decembernummer van Ondernemers West-Vlaanderen. 

Podcast Familie Ostyn Veranclassic Poolhouse Plaza Made in West-Vlaanderen

In de loop van de maand december 2021 kwam Karel Cambien van Made in West-Vlaanderen langs om Yvan en Thomas Ostyn enkele vragen te stellen over de geschiedenis en toekomst van hun familiebedrijf.

Beluister deze interessante en leerrijke podcast via deze link: https://www.made-in.be/podcast/podcast-family-business-yvan-thomas-en-laurens-ostyn-van-veranclassic/ 

Op 21 oktober 2021 werd de familie Ostyn in de spotlights gezet in "Made in West-Vlaanderen". Bekijk hier het mooie artikel! 

Kom meer te weten over Trespa en hoe wij er mee te werk gaan. Lees ook wat wij kunnen en hoe wij te werk gaan!

Lees hier meer over Poolhouse Plaza, het nieuwe concept van Veranclassic!

Alles verloopt hier vlotter

We staan in de krant! Lees meer over hoe Veranclassic doorheen de jaren gegroeid is tot de onderneming op vandaag. Ondertussen al meer dan 25 jaar ervaring!

" Op de bouwbeurs Batibouw (eind februari, begin maart) pakt Veranclassic, het bedrijf van de West-Vlaming Yvan Ostyn, uit met een total nieuw concept onder de naam VeranMassiV. Ostyn doet daarvoor een beroep op de expertise van Kortrijkzaan Wolfgang Verraes (Systimber). Het duo managers heeft het over een baanbrekende innovatie waarmee Veranclassic een nieuwe standaard zet in de markt. " 

Tuinaannemer Bert Daenekindt ontwierp de tuin van Yvan en Annick en won daarmee een gouden medaille.

Tuinarchitect Bert Daenekindt uit Rollegem mag zich het komende jaar Vlaams Tuinaannemer noemen. Hij won die prijs met de prachtige tuin die hij voor Yvan en Annick Ostyn uit Marke aanlegde. "Mooi is niet genoeg, het moet écht helemaal perfect zijn."

Bron: https://www.hln.be/in-de-buurt/kortrijk/al-voor-de-vierde-keer-medaille-op-zak~a510d07f/

KWALITEIT TOT IN DE KLEINSTE DETAILS

Van bij het prille begin in 1992 heeft Veranclassic bewust geopteerd voor het gebruik van kwalitatief hoogstaan- de Belgische materialen. De krachtige uitstraling en het duurzame karakter van onze 20.000 bestaande realisa- ties in Vlaanderen, Wallonië en Noord-Frankrijk zijn hier- van het levende bewijs. 

... Tien tuinhuisjes werden gesponsord door Veranclassic uit Dottenijs. " Kortrijk was de voorbije jaren aan het doodbloeden " zegt zaakvoerder en Kortrijkzaan Yvan Ostyn. " Het is goed dat er opnieuw initiatief genomen wordt en ik doe daar graag aan mee." 

Bron: HLN