Vanaf 2023 zullen onze twee bekende merknamen Veranclassic en Poolhouse Plaza overvleugeld worden door een nieuwe naam en zullen wij naar buiten komen als Ostyn Home & Outdoor Extensions. Een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuw tijdperk én een nieuwe site ostyn.be

Wij creëren en realiseren uw tuinkamer of bijgebouw op maat

Bent u op zoek naar een tuinkamer op uw maat en naar uw wensen?
Dan bent u bij Veranclassic aan het juiste adres!
Sinds 1992 zijn wij gespecialiseerd in de creatie en realisatie van exclusieve tuinkamers en gepersonaliseerde bijgebouwen van A tot Z.  

Tuinkamers op maat

Een tuinkamer is een bijgebouw waarin u het ganse jaar door kan genieten van uw tuin en die u naar eigen wens kan inrichten als gastenverblijf, thuisbureau of loungeruimte. Wenst u ook graag zo'n gepersonaliseerde tuinkamer die volledig ontworpen is op uw maat en volgens uw wensen? Dan bent u bij Veranclassic zeker aan het juiste adres. Wij helpen u bij de creatie en realisatie van de tuinkamer van uw dromen van A tot Z, van ontwerp tot productie, van plaatsing tot nazorg. 

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze belevingsshowroom te Dottenijs om uw tuinkamer of bijgebouw te bespreken. Wij bezorgen u dan een gratis offerte voor uw tuinkamerproject.  

Tuinkamers in alle mogelijke materialen

Aangezien alle tuinkamers op maat ontworpen en geproduceerd worden bij Veranclassic, heeft u veel vrijheid in de materiaalkeuze van uw bijgebouw. Zo kan u voor de bekleding van uw tuinkamer opteren voor hout, thermowood, aluminium, Trespa, crepi of een combinatie van deze materialen. Voor houten tuinkamers werken wij vooral met geïmpregneerd grenenhout (Rode Noorse Den) en de tropische hardhoutsoorten Iroko, Afrormosia en Padoek. De laatste jaren wordt er ook veel gekozen voor tuinkamers met onderhoudsvriendelijke materialen zoals thermowood of volkern panelen van het merk Trespa. Ook aluminium, gelakt in het gewenste kleur, blijft een geliefd materiaal voor de gevelbekleding of voor het schrijnwerk van onze bijgebouwen.  

Welk type tuinkamer kiezen?

Voor het ontwerp van uw tuinkamer is het belangrijk om te weten waarvoor u deze extra ruimte zal gebruiken. Wenst u een extra zitgedeelte om uw familie en vrienden te ontvangen? Dan kan u opteren voor een overdekte tuinkamer met enkele open zijdes die eventueel kunnen afgesloten worden met ons Sunflex schuifwandensysteem zodat u beschut zit tegen de wind. Zou u liever een extra gastenkamer of thuisbureau creëren? Dan gaan we best voor een volledig gesloten tuinkamer met schuiframen en deuren in aluminium of hout. U kan ook opteren voor een combinatie van beide, namelijk met een afgesloten tuinkamer met een overdekt buitengedeelte. Wenst u een vrijstaand bijgebouw of mag het aangebouwd worden? Alles is mogelijk en realiseerbaar! Kom 7 dagen op 7 inspiratie opdoen in onze prachtige belevingshowroom te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen.

Ontdek enkele tuinkamer realisaties

Moderne Poolhouse in Crepi en Irokohout
Poolhouse met Trespa, Afrormosia, Sunflex en Renson
Poolhouse met schuiframen